Universiteit Leiden

nl en

Leren en ontwikkelen

Universiteit Leiden bouwt aan een open en lerende organisatie. Daarom wil de universiteit haar medewerkers stimuleren hun talenten in te zetten en te ontwikkelen. Dit doen we door je te ondersteunen bij je loopbaan en je persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. We proberen er zo voor te zorgen dat je de kans krijgt om je te ontplooien.

Opleidingsaanbod

De universiteit biedt een breed scala aan cursussen aan. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden en je persoonlijke effectiviteit. In verschillende leergangen, skillslabs en workshops ontwikkel je competenties op het gebied van communicatie, management, didactiek en meer.

Trainingen en opleidingen

Bekijk het uitgebreide aanbod van de universiteit en ontdek een training, opleiding of workshop die bij jou past.

Ga naar het opleidingsaanbod

Ook biedt de universiteit speciale trainingen aan voor promovendi en postdocs

Of misschien wil je je (verder) ontwikkelen als docent. Dat kan door het behalen van de Basis Kwalificatie Onderwijs of Senior Kwalificatie Onderwijs. Wil je het onderwijs op een hoger plan tillen en vernieuwen? Dan is de Teachers’ Academy wellicht wat voor jou.

Online aanbod

Via New Heroes kun je op ieder moment gratis een training doen op het gebied van Communiceren, Makkelijker werken en leven of Management en leiderschap. De innovatieve en interactieve elementen maken online leren niet alleen leuk, maar ook heel praktisch toepasbaar. Daarnaast kun je aan de slag met de online toolkit Let’s connect. Hierin vind je artikelen, video's, trainingen en gesprekstools om open met elkaar in gesprek te gaan.

Coaching en intervisie

Wil je jezelf beter leren kennen en nóg krachtiger en effectiever gaan functioneren? Wil je je balans herstellen of werken aan knelpunten op het gebied van werkdruk of onderlinge samenwerking? Onze coaches kunnen je helpen met een op jouw leerbehoefte afgestemd coachtraject.

Wil je wel eens professioneel uitwisselen in een kleine groep collega’s over een probleem? Dan kun je gebruik maken van intervisiebegeleiding.

Loopbaanbegeleiding en mobiliteit

Zoek je een functie die (beter) past bij je persoonlijke ontwikkeling? Met loopbaanbegeleiding kijken wij samen met jou welke mogelijkheden er zijn binnen en buiten de Universiteit Leiden.

Interne vacatures

Soms biedt een nieuwe werkplek binnen de universiteit je inspiratie en de mogelijkheid tot groei. Welke interne vacatures staan er op dit moment open?

Bekijk hier de interne functies
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.