Congres/symposium

Symposium wiskunde, informatica, natuurkunde en sterrenkunde

woensdag 15 februari 2023
nog niet bekend

Op woensdag 15 februari 2023 vindt ter ere van het 100-jarige jubileum van De Leidsche Flesch een groots symposium plaats. Op dit symposium komen diverse lezingen voorbij verwant aan de studies wiskunde, informatica, natuurkunde en sterrenkunde.

Het symposium zal afgesloten worden met een borrel, waar met de sprekers en de andere deelnemers over de lezingen nagepraat kan worden.

Programma
Meer informatie over de precieze locatie en het programma houden we u nog tegoed. De meest actuele informatie is te vinden op deleidscheflesch.nl/lustrum.

Kent u toevallig een interessante spreker of wilt u zelf een lezing geven? Wij ontvangen graag tips en zijn te bereiken op lustrum@deleidscheflesch.nl!

Blijf op de hoogte
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van het lustrum, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

100 jaar De Leidsche Flesch!

Studievereniging De Leidsche Flesch bestaat een eeuw en dat wordt gevierd! Met studenten, medewerkers, staf, alumni én de Leidse bevolking. Meer informatie over het lustrumjaar van De Leidsche Flesch en de activiteiten is te vinden op de website.

Naar de lustrumwebsite!