Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Online kick-off Universiteit Leiden Academy Week over Duurzaamheid & Recht

Datum
maandag 23 oktober 2023
Toelichting
Kick-off: 12:00 - 12:45
Bezoekadres
Online

Duurzaamheid & Recht

Dr. Yvonne Erkens verzorgt in 45 minuten een introductie op duurzaamheid en recht. 

Yvonne Erkens is de mederedacteur van de bundel Panta Rhei. Deze bundel beschrijft onderzoeken op het gebied van duurzaamheid vanuit verschillende disciplines binnen het recht. 

De bijdragen gaan over vraagstukken rondom milieu en klimaat, fatsoenlijk werk, mensenrechten, duurzaam ondernemen en beleggen en de rol die het recht daarbij kan en moet spelen. 
 

Schrijf u nu in voor de online kick-off met Yvonne Erkens

Bezoek de online kick-off over Duurzaamheid & Recht op maandag 23 oktober.

Naar het aanmeldformulier

Yvonne Erkens

Yvonne Erkens doceert in de master Arbeidsrecht, de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht en de postacademische specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige en is tevens Global Law professor aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Universiteit Leiden Academy

De Universiteit Leiden Academy brengt het universitair onderwijs voor professionals samen, van korte cursussen tot masteropleidingen. Onze toegewijde docenten bieden u wetenschappelijke kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de professionele praktijk. Of u nu werkzaam bent in de wetenschap, overheid, zorg, juridische sector of het bedrijfsleven, wij hebben een opleiding die u verder helpt groeien. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.