Universiteit Leiden

nl en

Goed onderwijs is interdisciplinair onderwijs-Wat vind jij?

10 mei 2023

Rondetafelgesprek 25 mei taskforce Kernvisie BRUIST

Diversiteit is (g)een taak van de universiteit * Goed onderwijs is interdisciplinair onderwijs * Hoe laat je studenten een bewuste keuze voor rechten maken? * Studentevaluaties: verbannen of goed benutten? 

Deze stellingen en vragen zijn onder meer onderwerp van gesprek op 25 mei 2023 tijdens het eerste Rondetafelgesprek in het restaurant van het KOG. De taskforce Kernvisie BRUIST geeft een korte status update waarna de zeven teams (afgevaardigden daarvan) klaar staan om in gesprek te gaan met jou.

Voor wie?
Het Rondetafelgesprek is vooral bedoeld voor docenten, vakcoördinatoren, studenten en organisatorisch-en beleidscollega’s binnen het onderwijs. Maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het toekomstbestendig maken van ons bacheloronderwijs. 

Programma
Iedereen is van harte welkom in het restaurant KOG van 15:00- 16:30 uur bij het Rondetafelgesprek. Vanaf 16.30 wordt het programma afgesloten met een borrel tot 18:00 uur.
  

Welke thema’s?
De 7 teams met in totaal ongeveer 60 personen geven verschillende thema’s van de Kernvisie vorm. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.