Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Update ketelhuisbrand op Bio Science Park (FSW)

23 mei 2023

Dinsdag 23 mei 2023 was er een brand in het ketelhuis op het Leiden Bio Science Park (LBSP). De brand aan kabels heeft de stroomtoevoer naar een groot aantal universitaire gebouwen op dit terrein stilgelegd. Deze gebouwen zijn vervolgens ontruimd omdat er door de stroomuitval niet veilig meer kon worden gewerkt en gestudeerd. 

Inmiddels is de brand geblust en hebben zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Er wordt druk gewerkt aan het herstel van de stroomvoorziening. We hopen dat deze werkzaamheden vannacht kunnen worden afgerond en dat de gebouwen morgen weer open kunnen, maar dit kan helaas niet worden gegarandeerd.

Ben je afhankelijk van aanwezigheid in het gebouw voor je werk morgen, hou dan je e-mail in de gaten. Rond 19:00 uur (23 mei 2023) hopen we weer meer informatie te hebben. In de tussentijd lijkt het verstandig om in ieder geval morgenochtend (woensdag 24 mei 2023) thuis te werken als dat kan. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.