Universiteit Leiden

nl en

Sociaal, Onderzoek

Meld je aan voor de Summer School Wetenschapscommunicatie 2024

22 februari 2024

Wil je leren hoe je je onderzoek kunt communiceren met andere publiekskringen dan alleen die van de wetenschap zelf? Van 1 tot 5 juli 2024 organiseert de onderzoeksgroep Science Communication and Society van de Universiteit Leiden een summer school voor onderzoekers die meer over wetenschapscommunicatie willen weten.

De cursus is bedoeld voor jonge onderzoekers (PhD's, postdocs, of andere professionals in het begin van hun carrière). De summer school is gericht op alle wetenschappelijke disciplines, waaronder de sociale wetenschappen, de natuurwetenschappen en de geesteswetenschappen.

Een week lang wordt er aandacht besteed aan de theoretische perspectieven van wetenschapscommunicatie, oefen je relevante vaardigheden en leer je deze toepassen bij het ontwikkelen van een product op het gebied van wetenschapscommunicatie. Diverse gastsprekers delen ervaringen en best practices, en je wordt gedurende deze week begeleid door een team wetenschapscommunicatiespecialisten van de Universiteit Leiden.

Inschrijven

Deelname aan de summer school kost €450. Aangezien er plek is voor maximaal 20-25 deelnemers, dien je een korte motivatie en je CV mee te sturen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan vóór 29 maart 2024.

Lees hier meer informatie over het programma en hoe je je kunt inschrijven.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.