Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

Tussenstand facultaire NSE-wedstrijd: CDL en LBC aan kop

12 februari 2024

De NSE is inmiddels al een aantal weken bezig en 19,37% van de FWN-studenten heeft de enquête ingevuld. Dit ligt boven het gemiddelde van universiteit, maar nog ver onder het doel om meer dan 40% te halen.

Vandaag, maandag 12 februari 2024, begint de NSE-actieweek. Tijdens de actieweek kunnen alle studenten die de NSE hebben ingevuld een Science Tony Chocolonely reep ophalen bij de studieverenigingen. Je kunt laten zien dat je de NSE hebt ingevuld door op de link te klikken van de NSE in je umail.

Competitie studieverenigingen

De competitie tussen de studieverenigingen is ook van start. De top 3 verenigingen met het hoogste responspercentage ontvangen een geldprijs ontvangen om een activiteit te organiseren. Onderstaand zie je de tussenstand: 

Tussenstand ingevulde enquêtes per studievereniging
Tussenstand ingevulde enquêtes per opleiding

Toelichting resultaten per opleiding

Voor de resultaten per opleiding geldt dat bachelor- en masteropleidingen met eenzelfde richting zijn samengevoegd. Bij Informatica zijn daarnaast ook de specialisaties in de bachelor en de masters Computer Science, ICT in Business en Media Technology samengevoegd. Bij Wiskunde zijn ook de resultaten van de master Statistical Science meegenomen. 

Heb je de NSE nog niet ingevuld? Dit kan nog tot en met 10 maart 2024! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.