Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Workshop EnergiZING

Vrijdag 5 april van 13:30-16:00 uur

Docent
Mirre Valkenburg

Inhoud
EnergiZING is een grondende, ontspannende en energie gevende les die intuïtief zingen en bewegen, ademhaling en meditatie als elementen gebruikt. De reis van deze les begint met diep naar binnen gaan en verbinden met het (energetische-) lichaam. We gebruiken adem, klank en beweging om in het nu te komen en spanning en pijn te bevrijden die je niet meer dienen.
Richting het einde van de les gaan we ons weer langzaamaan met de wereld om ons heen verbinden door samen te zingen en bewegen. Met lichaamspercussie en het ritme van onze stemmen tillen we elkaar op om onze dag weer vol energie te vervolgen.

Docent
Mirre Valkenburg studeerde Latin zang aan Codarts, conservatorium van Rotterdam. Na haar studie volgde ze lange tijd lessen en workshops in de Lichtenbergermethode®. Deze methode met een taoïstische en meditatieve inslag vormen samen met ervaring in yoga en verschillende dansvormen grote inspiratiebronnen voor de lessen die ze geeft.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.