Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Singing Basics

Donderdag van 18:00-19:00 uur

Docent
Zoë Hemmes

Voor wie
De basiscursus zang is geschikt voor beginners en mensen die een passie en nieuwsgierigheid hebben om meer over hun stem te leren.

Inhoud
In acht weken onderzoeken we de manieren om de stem, de persoon, de emoties en de geest bij elkaar te brengen.
Cursisten werken aan hun vocale en auditieve vaardigheden, krijgen een basisoverzicht van de vocale techniek en leren over de toepassing ervan op liedjes in verschillende muziekgenres. De student leert over zijn/haar eigen stem en de optimale werking ervan, over de stemgezondheid en krijgt begeleiding bij het verder ontwikkelen van zijn/haar eigen muzikaliteit.
Er worden praktische oefeningen aangeboden om cursisten te helpen vertrouwen te krijgen in het gebruik van een gevarieerd repertoire, zoals pop of klassieke muziek.

Docent 
Zoë Hemmes begon haar muzikale loopbaan met zang en dans op de Broadway Academy in Amsterdam en Song&Dance in Zwolle. Daarna volgde ze de vooropleiding klassiek zang aan het Codarts Concervatorium te Rotterdam. Ze studeerde klassiek zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle alwaar zij in juli 2015 afstudeerde. De theaterkennis gebruikt ze nu in haar privé zang-, musical- en taplessen bij diverse dansstudio’s en muziekscholen. Daarnaast zingt Zoë nog actief als Diva voor Stichting Diva Dichtbij en als zangeres bij Vocal Fusion.  

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.