Universiteit Leiden

nl en

Didactiek

Individuele begeleiding van docenten

U wilt de didactiek van uw onderwijs verbeteren of u wilt zich verder verdiepen in een onderwerp als Blended Learning of het maken van toetsen. U wilt of kunt echter geen heel trainingsprogramma hiervoor volgen.

Doelgroep
Docent
Gast
Werkvorm
Individuele begeleiding
Vragen?
trainingoffice@llinc.leidenuniv.nl

Dan is individuele begeleiding wellicht een goede oplossing. Een van onze trainers begeleidt u individueel en op maat voor het onderwerp waarover uw meer wilt weten. En samen met de trainer stemt u af om hoeveel uren begeleiding het zal gaan en wat de kosten hiervan bedragen.

Individuele begeleiding is ook een goed alternatief wanneer een training als gevolg van onvoldoende deelnemers geen doorgang kan vinden.

Heeft u een korte didactische vraag?

Snel en praktisch advies voor alle docenten van faculteiten van de Universiteit Leiden met vragen die spelen tijdens het voorbereiden en uitvoeren van colleges en die om een snel antwoord vragen.

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over over blended learning, over het maken van een goed tentamen, over het begeleiden van een (lastige) groep studenten, het geven van scriptiebegeleiding of over het maken van een activerende opdracht? 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.