Universiteit Leiden

nl en

Podcast Metal Health met psycholoog Bart Verkuil genomineerd voor Dutch Podcast Awards

De Dutch Podcast Awards reikt sinds 2018 jaarlijks prijzen uit aan podcastmakers in Nederland. Podcast 'Metal Health' is genomineerd in de categorie 'Nieuwkomer' en maakt daarnaast kans op de publieksprijs. Uitreiking 6 november.

Metal Health is de Nederlandse podcast over mentale gezondheid in de muziekindustrie. Elke aflevering gaan host Marcel Schop, GZ-psycholoog Bart Verkuil en muziekkenner Dimitri Hubregtse in gesprek met artiesten en experts uit de muziekindustrie om meer bewustwording te creëren over mentale gezondheid.

Tijdens de afleveringen komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo wordt het touringsleven onder de loep genomen. Is het echt zo leuk als velen denken, of draait het vooral om keihard werken? Ook gaan ze bijvoorbeeld dieper in op hoe muziek artiesten kan helpen met het uiten van hun emoties. 

Beluister de podcast

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.