Universiteit Leiden

nl en

Leiden Psychology Podcast: Maak kennis met de nieuwe hosts!

Seizoen 2 van de Leiden Psychology Podcast is begonnen en we trappen af met een speciale Q&A met onze nieuwe hosts Aziza en Priya. In deze aflevering krijg je de kans om hen beter te leren kennen.

In deze aflevering delen Aziza en Priya hun inzichten, interesses en wat hen ertoe bracht om in de wereld van de psychologie te duiken. Aziza en Priya zijn beiden psychologiestudenten aan de Universiteit Leiden. Als je contact met hen wilt opnemen, neem dan contact op via LinkedIn en Instagram voor Aziza en LinkedIn voor Priya.

Leiden Psychology Podcast
 

Deze podcastserie is een speciaal project binnen de afdeling Psychologie van Universiteit Leiden. Het biedt een platform voor mensen om onderwerpen binnen het vakgebied van de psychologie te bespreken vanuit verschillende perspectieven; het perspectief van studenten, van universiteitsmedewerkers, alumni, ervaringsdeskundigen en verschillende onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.