Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Kom 14 maart naar de voorlichting over samenwerking met Latijns-Amerika en de Cariben

16 februari 2023

Leidse onderzoekers werken samen met andere onderzoekers over de hele wereld. De universiteit heeft een regiobeleid vastgesteld, waarbij extra aandacht uitgaat naar drie regio’s waarmee intensief contact is vanuit meerdere faculteiten: China, Indonesië en Latijns-Amerika en de Cariben. Deze regio’s bieden veel mogelijkheden tot internationale samenwerking binnen onderzoek en onderwijs.

Meer te weten komen?

Op dinsdag 14 maart organiseert Bureau Internationaal Onderwijs in samenwerking met de afdeling Strategische en Academische Zaken/Internationalisering een sessie over samenwerking met de regio Latijns-Amerika en de Cariben (LAC). Het regiobeleid zal worden toegelicht; wat houdt dit in en wat betekent dit voor de faculteit, waar liggen kansen, wat zijn de mogelijkheden voor medewerkers? Vanuit de faculteit zullen Jorrit Rijpma en Amalia Campos Delgado over hun deelname aan de regiogroep vertellen en Ton Liefaard en Armin Cuyvers zullen kort iets vertellen over hun activiteiten in deze regio. Ook zullen de praktische aspecten van teaching staff mobility toegelicht worden en is er uitgebreid ruimte om vragen te stellen, ook tijdens de borrel die na afloop in de Global Lounge wordt gehouden. Wij hopen veel collega’s te mogen begroeten! 

Datum: 14 maart

Tijd: 16:00 – 17:00 (aansluitend borrel in de Global Lounge)

Zaal: A0.51

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.