Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Kom naar de laatste AI in Education meetup @ FSW, ook voor collega’s van andere faculteiten!

17 mei 2024

De razendsnelle opkomst van AI in het hoger onderwijs was een van dé thema’s van dit collegejaar – dat kan niemand zijn ontgaan. Tijdens de maandelijkse AI in Education @ FSW Meetups bleven FSW docenten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch, didactisch en beleidsmatig gebied.  

Op 20 juni is het tijd voor de feestelijke laatste meetup van dit jaar, dit keer voor deelnemers van de hele universiteit! Sebastiaan Mathot, UD Experimentele Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen vertelt hoe hij en zijn collega’s AI inzetten in hun onderwijs, bijvoorbeeld met een AI-tutor voor het vak Inleiding in de Psychologie. Na zijn presentatie en een discussie kijken we kort met elkaar terug op het afgelopen jaar en richten we onze blik op de toekomst. Napraten kan tijdens de aansluitende borrel. 

Let op: De bijeenkomst is ditmaal van 15:00 tot 17:00 in 5A.42 in het PdlC. 

Kom je ook? Iedereen is welkom.

Meld je aan voor 18 juni. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.