Universiteit Leiden

nl en

eLaw geeft college in Haifa

In mei 2021, verzorgen Bart Custers, Mark Leiser en Eduard Fosch Villaronga (allen verbonden aan eLaw, het Centrum voor Recht en Digitale Technologie van de Universiteit Leiden) een cursus over recht en technologie aan de Universiteit van Haifa, Israël.

Deze verkorte cursus over recht en technologie zal een overzicht bieden van de complexe juridische vraagstukken en uitdagingen voor regulering die komen kijken bij de ontwikkeling en convergentie van digitale technologie. Een geselecteerde groep studenten krijgt verdiepend inzicht in de regulering en het bestuur van gegevens en gegevensverwerking, het internet, computersystemen, mobiele apparaten, robots en artificiële intelligentie. Het onderwijs zal plaatsvinden in kleine, seminar-achtige colleges waarbij studenten actief participeren. Ten gevolge van de coronacrisis zal de cursus online worden aangeboden. Meer informatie is hier te vinden. 

eLaw heeft een lange termijn samenwerking met de rechtenfaculteit van de Universiteit van Haifa,  zowel op het terrein van onderzoek als onderwijs.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.