Universiteit Leiden

nl en

LUC Den Haag: diploma-uitreiking 2020 ½ en 2021

Afgelopen vrijdag vierde het Leiden University College The Hague (LUC) de diploma-uitreiking van de Class of 2020 ½ en 2021. De 186 studenten die dit voorjaar en deze zomer afstudeerden ontvingen allen hun Bachelor of Arts óf Bachelor of Science diploma van het Liberal Arts & Sciences: Global Challenges - programma.

Op een zilverblauw versierde campus in het Wijnhavengebouw liepen ongeveer 145 afgestudeerden over de blauwe loper onder het applaus van hun gasten; vrienden, familie en andere dierbaren om hun welverdiende bachelordiploma's in ontvangst te nemen. Lees meer op de Engelse pagina.

Het Leiden University College in Den Haag biedt een breed, flexibel en interdisciplinair residentieel studieprogramma aan op het gebied van Liberal Arts and Sciences met een focus op 'Global Challenges'; de maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw. In deze bacheloropleiding specialiseer je je in gebieden zoals wereldpolitiek, economie, bestuur, internationale rechtspraak, menselijke & culturele interactie, volksgezondheid en milieuwetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.