Universiteit Leiden

nl en

Decaan Joanne van der Leun: bedankt en fijne feestdagen

Aan het einde van het jaar blikt Joanne van der Leun, decaan Facutleit der Rechtsgeleerdheid, terug op het afgelopen jaar en werpt een blik vooruit op 2022.

Beste collega’s en studenten,

We staan aan de vooravond van de feestdagen en iedereen is hard bezig om het werk af te ronden en met studeren voor de tentamens.

Terugblikkend hebben we weer een bewogen en bijzonder jaar gehad. Met een start vanuit hoop en met perspectief, een lente, zomer, herfst met veel ontmoetingen op de faculteit en nu in de winter helaas toch weer in een landelijke lockdown. Maar ik kijk met trots terug op het jaar 2021 waarin we ook veel samen hebben kunnen doen. Wandelingen met studenten, Moot Court op locatie, tentamens laten doorgaan, onderzoek verder brengen en vernieuwen, een prachtig eredoctoraat voor Graça Machel vormen nog maar een kleine selectie. Als collega’s hebben julie elkaar steeds weer gesteund en geholpen. Het bestuur wil jullie voor alles wat is gerealiseerd enorm voor bedanken. We blijven streven naar fysiek onderwijs als dat weer kan en we blijven goede moed houden. Alle mensen die in coronatijden aan hun baan begonnen steken we hierbij een extra hart onder de riem! 

Ik wens je namens het faculteitsbestuur jou en je naasten fijne feestdagen en een mooi en gezond 2022. Let op jezelf en op de mensen om je heen. 

Speciaal voor de studenten: wees welkom om ook de komende week met je studieboeken rustig te studeren in het Kamerlingh Onnes Gebouw.

Tot ziens op de faculteit, in het nieuwe jaar!

Hartelijke groet,

Joanne van der Leun

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.