Universiteit Leiden

nl en

Een nieuw strategisch plan: dit is de koers voor de komende jaren

Heb je dinsdag de 8ᵉ naar de Dies Natalis gekeken? Daar is het nieuwe strategisch plan van Universiteit Leiden gepresenteerd. Het plan Vernieuwen en Verbinden 2022-2027 is van ons allemaal en is tot stand gekomen dankzij de betrokkenheid van heel veel collega’s en studenten, ook van onze faculteit.

Wat voor universiteit willen we zijn en wat gaan we de komende jaren doen? Het nieuwe strategisch wijst ons voor de komende jaren de weg.  

Onze decaan Jasper Knoester benadrukt het belang hiervan voor onze faculteit. ‘De koers van de universiteit biedt uitstekende uitgangspunten voor ons facultaire strategisch plan. Daarmee gaan we na de zomer aan de slag en maken we concreet waar we als faculteit de komende jaren op inzetten.’  

Wil je weten wat het strategisch plan voor jou betekent? Je leest er alles over op de speciale website. Je kunt hier ook het fysieke boekje aanvragen. 

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.