Universiteit Leiden

nl en

Studenten Security Studies sluiten Integrated Project af met succesvolle en inspirerende conferentie

Met een tweedaagse conferentie sloten derdejaars studenten van de bachelor Security Studies afgelopen week een intensief programma van zeven weken af. Ze presenteerden de resultaten voor een volle collegezaal en in de aanwezigheid van de client voor wie zij aan de slag waren gegaan met een complex security casus. Tutor Saskia Postema: ‘Ik ben ontzettend trots op ze.’

Studenten tijdens de presentaties

Het 7-weken durende Integrated Project 2 voor derdejaars studenten is een uitgelezen kans om theorie en praktijk te verenigen. Studenten werkten in groepjes aan een casus die was aangeleverd door vooraanstaande stakeholders op het gebied van security challenges. Wetenschappelijk Director van ISGA Joachim Koops: ‘Wat er gebeurt is dat aan het begin alle organisaties een open bijeenkomst bijwonen. Elke client geeft ze een taak en de studenten vormen vervolgens een denktank. Ze verzinnen een naam en verdelen het werk. Ze moeten een groepsverslag schrijven en zelfstandig werk doen en onderzoek verrichten.’

Lees het hele verslag op de Engelse pagina

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.