Universiteit Leiden

nl en

Young Talent Award voor Anne Urai

Psycholoog Anna Urai heeft van de Dutch Neuroscience Society de Young Talent Award gekregen. Op de Dutch Neuroscience Meeting (DNM22) werd ze omschreven als een 'talentvolle, veelbelovende beginnend onderzoeker' en gecomplimenteerd met haar internationale wetenschappelijke wandel in Londen, Parijs, Hamburg en New York.

De commissie had oog voor de nationale en internationale erkenning van Anne Urai, met als meest recente mijlpaal een NWO Veni-subsidie. Ook prees zij Urai als ambassadeur van Open Science en een inclusiever en duurzamer academische wereld. 

Klimaatactivisme

Urai sprak expliciet over haar klimaatactivisme in combinatie met haar neurowetenschappelijke werk: 'Ik hoop dat het bijdraagt aan meer discussie over de klimaatcrisis binnen de Nederlandse neuroscience community.'

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.