Universiteit Leiden

nl en

Lancering website Libyan Law and Society

Op 11 juli wordt een nieuwe website - 'Libyan Law and Society' - gelanceerd. Deze website is het resultaat van een langdurige wetenschappenlijke samenwerking tussen Benghazi's Centre for Law and Society Studies en het Leidse Van Vollenhoven Instituut voor Recht, Bestuur en Samenleving.

Suliman Ibrahim

De website bevat onderzoekspublicaties, adviezen en een juridisch archief. Tijdens de lancering zal een korte uitleg worden gegeven over de achterliggende gedachte en intenties van het project. Ook is er ruimte om te reageren en zal het publiek worden uitgenodigd om mee te denken, vragen te stellen en opmerkingen te maken.

Als je meer wil weten over de website of het project, klik dan hier voor meer informatie (in het Engels).

https://www.libyanlawandsociety.org/ar/

Lancering van de website

Als je aanwezig wil zijn of vragen of opmerkingen hebt, stuur dan een e-mail naar b.j.braak@law.leidenuniv.nl .

De lancering vindt zowel online als op het Van Vollenhoven Instituut plaats.
Tijd: 11.00-11.45

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.