Universiteit Leiden

nl en

Martin Sievert ontvangt 'Best Young Researcher Paper Award 2023'

Martin Sievert, universitair docent Publiek Management aan het Instituut Bestuurskunde heeft de 'Best Young Researcher Paper Award 2023' van de Permanente Studiegroep Publiek Personeelsbeleid ontvangen.

Martin ontving de prijs voor zijn paper 'The Relevance of Gendered Language in Public Sector Job Advertisements for Recruiting Processes and Outcomes,' op de jaarlijkse conferentie van de European Group for Public Administration. Het paper werd geschreven in samenwerking met Dominik Vogel (Universiteit van Hamburg) en Matthias Döring (Universiteit van Zuid-Denemarken). De prijs bestaat uit een uitnodiging voor een onderzoeksverblijf aan de Universiteit van Aarhus of de Universiteit Utrecht.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.