Universiteit Leiden

nl en

HR

Geef jij leiding? Schrijf je dan nu in voor 'Grip op verzuim'

8 maart 2023

De training is opgezet om meer duidelijkheid te bieden aan jou als leidinggevende in wat wel en niet van je verwacht en geëist kan worden, maar ook met welke grenzen je rekening moet houden. In deze training staat daarom de visie op verzuim centraal en ga je oefenen met (gesprekken over) verzuimbegeleiding, frequent verzuim en preventief verzuim. Een must voor iedere leidinggevende. Want hoe je communiceert met een zieke medewerker heeft effect op het verloop van het ziekteverzuim. Dat vergt goede gespreks- en motivatietechnieken. In deze eendaagse training ontdek je daarom hoe je op een positieve, maar directe manier kunt communiceren met een verzuimende medewerker, of iemand die dreigt te verzuimen.

Meer informatie en registratie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.