Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek in tijden van corona

In deze bijzondere periode staan ieders gezondheid en veiligheid uiteraard voorop. Maar ook moeten we ineens in heel andere omstandigheden werken en dat vraagt van iedereen flexibiliteit, aanpassing en creatieve oplossingen. Wij begrijpen echter ook dat er problemen met lopende onderzoeken kunnen ontstaan en dat ook relatief kleine aanpassingen niet voor iedereen even makkelijk te maken zijn zijn. 

En soms is het ook gewoon even zoeken naar wat er nu verwacht wordt van elkaar. We moeten van elkaar accepteren dat we niet altijd meer zo efficiënt kunnen werken als voorheen. De nieuwe situatie vele praktische vragen op, bijvoorbeeld over onderzoekfinanciering en over de continuïteit van onderzoeksprojecten. We willen onze onderzoekers hierbij zo goed mogelijk van dienst zijn door houvast geven en de ontstane onzekerheid, voor zover mogelijk, weg te nemen.

Op deze pagina vinden onderzoekers daarom actuele en algemene informatie over bijvoorbeeld de gewijzigde procedures rond onderzoekssubsidies, ondersteuning en toegang tot onderzoeksfaciliteiten. Ook proberen we antwoord te geven op andere veelgestelde vragen. Wij zorgen dat deze algemene informatie steeds wordt bijgewerkt als daar aanleiding voor is.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.