Universiteit Leiden

nl en

HR

ISSC-directeur Joop van der Born neemt afscheid van de Universiteit Leiden

15 juni 2023

Na 5 jaar voor de Universiteit Leiden te hebben gewerkt, neemt Joop van der Born op 1 september aanstaande afscheid. Vanaf die datum gaat hij aan de slag als Chief Technology Officer bij de Nationale Politie. Momenteel werkt Joop als directeur van het ICT Shared Service Centre (ISSC).

Zijn besluit om de universiteit te verlaten was een ‘taai dilemma’, zegt Joop. ‘Omdat ik het aan de ene kant nog steeds erg naar mijn zin heb in mijn huidige functie, maar aan de andere kant deze nieuwe functie bij de politie bijzonder uitdagend voor mij is. Ik heb nog steeds een enigszins dubbel gevoel, maar uiteindelijk heb ik voor de politie gekozen. Ik zal de Universiteit Leiden en de vele collega’s waar ik fijn mee heb samengewerkt heel erg missen.’ Op het gebied van ICT is er aan de universiteit nog altijd veel te doen, maar dat laat Joop met een goed gevoel over aan zijn collega’s van het ISSC. ‘Tezamen met mijn opvolger zullen zij het ISSC weer naar een volgende fase van volwassenheid weten te trekken.’

Wij bedanken Joop voor zijn inzet, tijd en betrokkenheid en wensen hem alle succes toe bij de Nationale Politie.

De werving van een nieuwe ISSC-directeur start binnenkort.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.