Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Kom naar de Medical Delta Societies introductiebijeenkomsten

19 februari 2024

Halverwege 2024 start een nieuwe ronde Medical Delta programmering. Binnenkort vinden er daarom twee introductiebijeenkomsten plaats waar je nadere uitleg krijgt over het proces voor deze programmering en een toelichting op de nieuwe missie, visie en strategie van Medical Delta.

Het doel van deze bijeenkomsten is ook om een eerste aanzet te geven tot het vormen van vier ‘Societies’. Binnen deze transdisciplinaire samenwerkingsverbanden werken alle partners in het health & technology ecosysteem van Zuid-Holland samen aan innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg.

De vier societies zijn:

  • Zorg
  • Preventie (Gezondheid & Vitaliteit)
  • Transformatie
  • Vergroening

Ben je als onderzoeker, bestuurder, professional, beleidsmedewerker of ondernemer werkzaam in de health & technology sector en wil je meedenken en meewerken aan de verdere invulling van de Medical Delta Societies? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een van de introductiebijeenkomsten.

Aanmelden

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagmiddag 5 maart en dinsdagmiddag 12 maart in Delft. Meer informatie volgt nog, maar het is nu al mogelijk om je interesse te tonen en je aan te melden. Je kunt ook alvast lezen over de nieuwe missie, visie en strategie van Medical Delta.

De voertaal van de bijeenkomsten is Nederlands, maar pitches mogen ook in het Engels worden ingediend.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.