Universiteit Leiden

nl en

Facilitair, Veiligheid

Ontruimingsoefening - Pieter de la Court

24 april 2024

Vanmorgen hebben wij in samenwerking met de brandweer een ontruimingsoefening in het Pieter de la Court gebouw gehouden. Voor zowel onze BHV-ploeg als voor de brandweer een zinvolle oefening. Wij oefenen zodat we snel en veilig kunnen handelen in het geval van een echt calamiteit. Excuses voor eventuele overlast en hartelijk dank voor uw medewerking.
 
Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om het volgende onder de aandacht te brengen:

  • Slow-whoop signaal.
    Wanneer het slow-whoop signaal afgaat dient u het gebouw zo snel mogelijk te verlaten via de nooduitgangen. Deze worden aangegeven via de groene bordjes.
  • Gebruik meteen de nooduitgang.
    Het is niet nodig om eerst via de centrale trap naar beneden te lopen; vanaf elke verdieping zijn er meerdere nooduitgangen die u kunt gebruiken. Dit voorkomt opstoppingen in het centrale gedeelte en zorgt ervoor dat u snel en veilig buiten staat.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.