Universiteit Leiden

nl en

Loopbaanbegeleiding en mobiliteit

Wil je je oriënteren op de volgende stap in je loopbaan of onderzoeken wat je verdere mogelijkheden zijn? Heb je bepaalde kwaliteiten die je op je werk verder zou willen ontwikkelen? Of vraag je je af of je nog wel op de juiste plek zit en zou je graag wat anders willen, maar weet je niet wat of waar je moet beginnen?

Met dit soort vragen kun je terecht bij de coaches van de Universiteit Leiden. Lees hier meer over het vinden van een coach die bij jou past, of lees verder over het oriënteren op een vervolgstap en zoeken naar vacatures.

Oriëntatie

Op het Career Platform kun je terecht voor handige tips en tools om je talenten, valkuilen en energiegevers te onderzoeken. Met online tests leer je jezelf beter kennen zodat je je goed kunt oriënteren op een volgende stap. Je ontdekt hoe je de beste keuzes maakt voor jouw ontwikkeling en werkgeluk. Ga zelf aan de slag of bekijk de mogelijkheden voor coaching.

Vacatures

Kijk regelmatig naar het vacatureaanbod van de universiteit. Iedere dinsdag worden nieuwe vacatures geplaatst. Als interne kandidaat heb je bij gelijke geschiktheid voorrang. Voor vacatures binnen de academische wereld kun je terecht op academictransfer.nl. Op het Career Platform vind je een verzameling van vacaturewebsites.

Informatie voor leidinggevenden

Ben je leidinggevende van een medewerker die toe is aan een volgende stap? Het jaarlijkse Resultaat- en Ontwikkelingsgesprek (R&O gesprek) is hét moment om te evalueren en om eventuele opleidingswensen of een gewenste loopbaanstap te bespreken. Wijs je medewerker op de mogelijkheden op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en opleidingen.

Hulp nodig bij het voeren van gesprekken over persoonlijke ontwikkeling? Help je medewerkers groeien is een training van New Heroes voor leidinggevenden. In deze training leer je hoe je persoonlijke ontwikkeling op de kaart zet bij jouw medewerkers, het gesprek aangaat en medewerkers blijft activeren en motiveren.

Promovendi en postdocs

Bevind je je in een promotietraject of ben je aangesteld als postdoc? Dan heb je je vast al eens afgevraagd wat er voor je in het verschiet ligt in je verdere loopbaan. Bij de interne coaches van de universiteit kun je terecht voor een gratis oriëntatiegesprek. Wil je je hiervoor aanmelden? Mail dan naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.