Universiteit Leiden

nl en

Interne communicatiemiddelen

Bij een organisatie die zo groot is als de Universiteit Leiden is interne communicatie van groot belang.

Website en nieuwsbrieven

Ons belangrijkste interne communicatiemiddel is deze medewerkerssite. Informatie over de redactie vindt u op de pagina over webredactie.

Daarnaast ontvangen alle medewerkers elke dinsdag een nieuwsbrief met informatie over wat er speelt.

Tips?

Reacties op en suggesties voor nieuws zijn welkom op nieuws@leidenuniv.nl.

Universiteit Leiden in het nieuws

Wilt u weten wat er in de media over de universiteit, haar onderzoekers en studenten wordt geschreven? Meld u dan aan voor de digitale knipselkrant 'Universiteit Leiden in het nieuws'. De links in het overzicht vervallen na drie maanden. Wilt u een artikel voor eigen gebruik archiveren, maak dan meteen een kopie.

Let op: dit overzicht is alleen toegankelijk via het universitaire netwerk, dus op de werkplek of via de Remote Werkplek-omgeving. Geef daarom uw e-mailadres van de Universiteit Leiden op bij aanmelding. 

Medewerkerswebsite

Het startpunt voor universitaire en ICLON-specifieke informatie is de hompepage van de medewerkerswebsite.

Log in om alle informatie te zien.

Heb je een mededeling voor je collega's?

Is er iets dat je wilt laten weten aan alle ICLONners? Je kunt een mededeling op de medewerkerswebsite laten plaatsen. Mail naar Carla den Hartog via communicatie@iclon.leidenuniv.nl

Vraag een mededeling aan

ICLON Media Nieuwsoverzicht

Het ICLON Media Nieuwsoverzicht wordt twee keer per week naar alle ICLON-medewerkers verzonden. In dit nieuwsoverzicht vind je nieuws over het ICLON, maar ook onderwijsgerelateerd nieuws op het gebied van hoger onderwijs, voortgezet onderwijs, onderzoek en social media.

Zie je een artikel dat interessant is voor collega’s? Mail dit naar communicatie@iclon.leidenuniv.nl, dan wordt het in het nieuwsoverzicht opgenomen. Eventueel kun je zelf een korte intro bij het artikel schrijven, waarin je vertelt waar het artikel over gaat en/of waarom het interessant is voor het ICLON.

Social media

Op Facebook is een besloten groep genaamd ICLON Intern. Als je werkzaam bent bij het ICLON kun je toegang vragen tot deze groep voor extra, informele informatie-uitwisseling met ICLON- collega’s. Belangrijke informatie die niemand mag missen wordt via andere kanalen gecommuniceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.