Hulp bij onderwijs op afstand

Ben je op zoek naar ondersteuning bij online onderwijs? Of loop je tegen een probleem op? We bieden je graag de juiste hulp, zowel op het gebied van ICT als op het gebied van didactiek. Hieronder lees je waar je snel terechtkunt.

Hulp bij remote teaching

Bij het geven van onderwijs op afstand moet je je als docent snel nieuwe technische middelen eigen maken, zoals Brightspace, Kaltura of Microsoft Teams. Ook gebruik je andere didactische lesvormen dan je gewend bent.

Ben je op zoek naar hulp bij online onderwijs? We helpen je graag zo snel mogelijk (weer) op weg. In dit overzicht zie je waar je met welke vraag terechtkunt.

Technische vragen en problemen

Heb je technische problemen bij online onderwijs?

Bel de Helpdesk ISSC.
Wil je weten of er een storing is? Check de storingsmeldingen op de ISSC-statuspagina.

Heb je technische vragen over audiovisuele apparatuur op locatie?

Neem contact op met de lokale audiovisuele dienst.

Wil je weten welke online tools je mag gebruiken?

Kijk dan op de pagina tool-overzicht op de remote-teaching-website.
Vragen en advies over didactiek

Heb je algemene vragen over lesgeven op afstand?

Kijk op website Teaching Support
Heb je advies nodig over het structureren of herontwerpen van je lessen? Neem contact op met het onderwijsondersteuningsteam van jouw faculteit.