Toetsen op afstand

Ondersteuning voor docenten bij online toetsing.

Tot het einde van het collegejaar 2019/2020 bieden alle opleidingen online onderwijs en toetsing aan. In de handleiding digitaal toetsen staan tools en tips voor toetsen op afstand.

Informatie over diverse manieren van online toetsen en surveilleren

Handleiding digitaal toetsen

Meer informatie

Het Centre for Innovation en het ICLON organiseren webinars ter ondersteuning van online onderwijs. Houd de website Remote teaching in de gaten voor de precieze data en tijdstippen.

Op de website van de Open Universiteit kun je waardevolle informatie vinden over digitale didactiek en digitaal toetsen.

In 'Take-Home Exams in Higher Education: A Systematic Review' van Lars Bengsston (2019) vind je een theoretische onderbouwing voor take-home tentamens: Take-Home Exams in Higher Education: A Systematic Review

Vragen?

Heb je nog vragen over het geven van online onderwijs ga dan naar de Remote Teaching Tile in de Helpdeskportal.

Bij softwareproblemen of andere technische vragen is de helpdesk van het ISSC je graag van dienst. Bel 071 527 8888 of  stel je vraag via de ICT Helpdeskportal.