Universiteit Leiden

nl en

Student of medewerker aanmelden

Is de overeenkomst voor een samenwerking getekend met de buitenlandse universiteit? Subsidie ook aangevraagd? Dan is het tijd om je student of jezelf als medewerker aan te melden voor de stap over de grens.

Student aanmelden

Is de overeenkomst voor studentuitwisseling al getekend door Universiteit Leiden en de buitenlandse universiteit? Dan mag je student zich meteen melden bij:

Bijna altijd mogen evenveel Leidse studenten naar een bepaalde universiteit in het buitenland, als dat er terugkomen naar Universiteit Leiden. Je student schrijft zich daarom vaak in op een beperkte intekenlijst. Hoe eerder hij/zij dat doet, hoe meer kans uw student heeft om deel te nemen. 

Soms neemt de universiteit een beslissing op basis van het gemiddelde rapportcijfer (Grade Point Average) van de studenten. Dan moet uw student zich alleen inschrijven vóór een bepaalde datum en geldt de 'wie het eerst komt'-regel niet.

Is je student gekozen om naar het buitenland te gaan? Dan krijgt hij/zij begeleiding van een uitwisselingscoördinator.

Neem contact op met International Relations voor meer informatie.

Medewerker aanmelden

Ga je zelf naar een internationale universiteit? Of een collega? Medewerkers kunnen zich - net als studenten - meteen aanmelden voor een programma zodra Universiteit Leiden en de buitenlandse partij de samenwerkingspapieren hebben getekend. Neem contact op met:

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.