Universiteit Leiden

nl en

Introductie promovendi – Inform & Connect

Voor promovendi van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum wordt een centraal programma georganiseerd: Inform & Connect.

LET OP: dit programma is verplicht voor alle promovendi, die niet eerder aan een centrale bijeenkomst hebben deelgenomen begin 2024 of voorgaande jaren (online of in het Academiegebouw).

Inform

In deze e-learning vind je relevante informatie over het promotietraject, van aanmelding bij de graduate school tot en met de verdediging. Lees deze informatie bij de start van je onderzoek en gebruik het daarna indien nodig. Doorloop de module hier en gebruik het certificaat voor je portfolio (5 credituren). Deelname is verplicht voor alle promovendi.

Connect

Benut mogelijkheden tijdens je promotietraject om contact te (be)houden met collega’s ook vanuit andere expertise en verruim je horizon! Neem daarom deel aan één of meerdere van onderstaande themabijeenkomsten.

  1. Getting started – Grip on the PhD process
  2. Be the change – Creating a positive working environment through open science
  3. Taking charge – Communication in key
  4. What’s next? – First step to the next move in your career [beschikbaar in 2025]

In de bijlage vind je meer informatie.

Klik op de bijbehorende link om je in te schrijven. Deelname aan ten minste 1 themabijeenkomst tijdens het promotietraject is verplicht voor alle promovendi (5 credituren per bijeenkomst)

Voor LUMC promovendi of gast promovendi, gebruik deze link voor registratie voor de online module ‘INFORM’ of PhD meetings ‘CONNECT’

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.