Universiteit Leiden

nl en

P&O

Hier vind je informatie over ons personeelsbeleid. Van salarisschalen tot loopbaanbegeleiding, en van gunstige verzekeringspremies tot het indienen van een klacht.

Nieuwe medewerker

Ga je binnenkort werken voor de Universiteit Leiden? Of ben je net begonnen?

Arbeidsvoorwaarden, salaris en vergoedingen

Wil je de salarisschalen bekijken? Wil je weten op hoeveel vakantiedagen je recht hebt? Of wil je declaraties indienen?

R&O gesprek

Eén keer per jaar heb je met je leidinggevende een Resultaat- en Ontwikkelingsgesprek (R&O gesprek). Hét moment om te evalueren en eventuele opleidingswensen kenbaar te maken.

Opleidingen en loopbaanbegeleiding

De universiteit stimuleert medewerkers hun talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Dit doen we door je te ondersteunen bij je loopbaan en je persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling.

Gezondheid en veiligheid

Hoe kun je zo veilig, gezond en prettig mogelijk werken? Ook tijdens en net na de zwangerschap? En wat moet je doen als je onverhoopt ziek wordt? Of als je op reis wilt naar een gebied met een veiligheids- of gezondheidsrisico?

Personeelsbeleid en gedragscodes

Om als Universiteit Leiden tot de top te blijven behoren, vragen we van onderzoekers en docenten de ambitie om bij de besten te willen horen. De inzet en kwaliteit van de ondersteunende staf is daarbij cruciaal. Hier lees je hoe ons personeelsbeleid daar ruimte aan biedt. Ook lees je meer over het inschakelen van tijdelijk personeel, medezeggenschap en hoe we onze integriteit bewaken.

Sociale zekerheid en verzekeringen

Je kunt je via de universiteit Leiden verzekeren tegen een gunstige premie. Lees hier ook meer informatie over pensioen en werkloosheid.

Hulp, ondersteuning en klachten

Heb je hulp nodig bij het regelen van personeelszaken? Of wil je een klacht indienen?

International staff

The Service Centre International Staff provides advice and different types of services to all international employees and guest researchers that come to pursue their academic career in Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.