Universiteit Leiden

nl en

Evenementenbureau

Ga je een congres of evenement organiseren en zoek je een professionele en ervaren partij om dit voor je te regelen? Zoek je een mooie locatie in Leiden of Den Haag of vindt het evenement online plaats? Het Evenementenbureau helpt je graag op weg...

Maak een succes van je congres of (online) evenement

Of je nu een groot congres of een webinar met 30 deelnemers organiseert: je start altijd met een paar belangrijke vragen. Wat wil je bereiken en wie is je doelgroep? Een publiekscongres om wetenschap te delen met het brede publiek is heel iets anders dan een internationale expertmeeting, bedoeld om tot samenwerking te komen. 

Afbeelding van registratie van deelnemers aan een congres
Het Evenementenbureau regelt alle praktische zaken rondom je evenement.

Evenementenbureau

Het Evenementenbureau van de Universiteit Leiden heeft ruime ervaring in het organiseren van academische bijeenkomsten en evenementen, zowel op locatie als online. Het kan je op vele manieren van dienst zijn: van adviseren over de invulling en op grote lijnen meedenken tot de algehele organisatie en uitvoering. En alle varianten daartussen. Het Evenementenbureau kent alle locaties van de universiteit met hun mogelijkheden, en daarbuiten die in Leiden en Den Haag. Het heeft ook het aanbod van hotels in beide steden op een rij. 

Wil je zelf een online evenement organiseren? Lees meer over de hulp en ondersteuning die we daarbij bieden.

Meer weten?

Het Evenementenbureau kan je helpen je congres of bijeenkomst te laten slagen. Neem voor advies of een oriënterend gesprek contact op met Mirella Imthorn. 

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.