Universiteit Leiden

nl en

Congressen en evenementen

Gaat u een congres of evenement organiseren en zoekt u hiervoor een geschikte locatie? De Universiteit Leiden heeft een ruim aanbod aan locaties die u kunt huren. Zoekt u een professionele en ervaren partij om dit voor u te regelen? Dan kunt u terecht bij het Evenementenbureau.

Hoe maakt u uw congres of evenement tot een succes?

Het organiseren van een congres of evenement begint altijd met een paar belangrijke vragen: wat wilt u bereiken en wie is uw doelgroep? Een publiekscongres om wetenschap te delen met het brede publiek is heel iets anders dan een internationale expertmeeting, bedoeld om tot samenwerking te komen. 

Afbeelding van registratie van deelnemers aan een congres
Het Evenementenbureau regelt alle praktische zaken rondom uw evenement.

Evenementenbureau

Het Evenementenbureau van de Universiteit Leiden heeft ruime ervaring in het organiseren van academische bijeenkomsten en evenementen. Het kan u op vele manieren van dienst zijn: van adviseren over de invulling en op grote lijnen meedenken tot de algehele organisatie en uitvoering. En alle varianten daartussen. Het Evenementenbureau kent alle locaties van de universiteit met hun mogelijkheden, en daarbuiten die in Leiden en Den Haag. Het heeft ook het aanbod van hotels in beide steden op een rij.

Meer weten?

Het Evenementenbureau kan u helpen uw congres of bijeenkomst te laten slagen. Neem voor advies of een oriënterend gesprek contact op met Mirella Imthorn. 

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.