Universiteit Leiden

nl en

Vergoedingen en declaraties

Maak je kosten voor je werk? Als medewerker van de universiteit heb je recht op vergoeding van bepaalde kosten. Lees er alles over op arbeidsvoorwaarden-pagina's van P&O.

Woon-werkverkeer

Als medewerker van de universiteit kom je in aanmerking voor een vergoeding reiskosten woon-werkverkeer als je meer dan 10 kilometer van je werk woont. 

Dienstreizen

Als je een dienstreis maakt, heb je recht op een vergoeding van de reis- en verblijfkosten. Maak je een buitenlandse dienstreis en boek je deze via Uniglobe? Dan worden deze kosten direct aan de universiteit gefactureerd en hoef je niets voor te schieten.

Verhuiskosten

Verhuis je in verband met je werk of heeft de universiteit je een verhuisplicht opgelegd? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een verhuiskostenvergoeding of een verhuispremie.

Incidentele vergoedingen

Naast de vergoedingen voor dienstreizen, woon-werkverkeer en verhuizen is er een aantal kleinere incidentele vergoedingen waar je mogelijk voor in aanmerking komt. Denk bijvoorbeeld aan maaltijdvergoeding, BHV-vergoeding en vergoeding van een beeldschermbril.

Declaraties

Heb je kosten gemaakt voor je werk? Materiële kosten kun je in bepaalde gevallen declareren via SAP Self Service. Je moet hiervoor altijd een betaalbewijs meesturen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.