Symposium rond samenwerken en ontkokeren. Hoe verbinding we wetenschap en praktijk?

donderdag 6 juni 2024
Academiegebouw Universiteit Leiden
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Telders Auditorium

Meld je aan!

Registreer hier

Het belang van samenwerking

We moeten meer samenwerken! Deze uitspraak komt vaak voorbij, maar het blijkt in de praktijk vaak weerbarstig om interfacultaire samenwerking ook goed vorm te geven. Want hoe maak je de tijd? Hoe vind je de juiste partner? Hoe zorg je voor financiering? En in hoeverre worden de doelen en methoden voldoende gedeeld?

In een drietal mini-congressen gaan we vanuit de Universiteit Leiden dieper in op deze vragen.

• Het eerste congres richt zich op interdisciplinaire/facultaire samenwerking binnen onze universteit
  • De tweede op samenwerkingen tussen onderwijsinstellingen
  • De derde op publieke-publieke samenwerkingen in het kennis en publieke domein

Het programma

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

Tijd   Programma
14.30-15.00   Inloop met koffie
15.00-15.45   Lezing en debat
15.45-16.30   Thema sessies
16.30-17.00   Gezamenlijke afsluiting
17.00-18.00   Borrel

De sprekers en onderwerpen van de thema sessies worden later bekend gemaakt via deze website.