Universiteit Leiden

nl en

Festival

Leids Kennisfestival; Voor ieders gezondheid en welzijn

Datum
zaterdag 22 juni 2024
Tijd
Bezoekadres
Hooglandse Kerk
Nieuwstraat 20
2312 KC Leiden

Zaterdagmiddag 22 juni is hét Leids Kennisfestival voor ieders gezondheid en welzijn in de Hooglandse Kerk. Tijdens dit interactieve festival presenteert FSW (samen met gemeente Leiden, Hogeschool Leiden, mboRijnland en vele andere Leidse organisaties) wat er aan onderzoek en onderwijs gebeurt rondom gezondheid en welzijn. 

Het festival is vrij toegankelijk en richt zich op een breed publiek van alle leeftijden. Leidenaren kunnen op het festival kennis maken met verschillende FSW-projecten en kunnen daardoor geïnspireerd raken.

Het programma

Het Leids Kennisfestival biedt een divers programma met verschillende inspirerende sprekers zoals Fleur Spijker (wethouder bij de gemeente Leiden) en Andrea Evers (FSW).

Het overzicht voor het volledige programma volgt later.

Life Sciences & Health Week

Het Leidse Kennisfestival is een gratis festival en maakt onderdeel uit van de LSH Week (Life Sciences & Health). De LSH week vindt plaats van 22 t/m 29 juni en wordt officieel geopend tijdens het LHSC Kennisfestival. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.