Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Praat mee over aanpassingen van de vakevaluaties: lees het discussiestuk

28 maart 2023

Het Faculteitsbestuur en de OD’s vinden dat we binnen de FGGA verstandiger moeten en kunnen omgaan met wat op zichzelf een goed instrument is: de vakevaluaties.

Daarom is op veler verzoek een discussiestuk opgesteld door Dianne Karkdijk & Annemarie Bouwman, met medewerking van veel stakeholders die zijn gehoord. Dit discussiestuk beoogt om binnen de faculteit te praten over hoe we beter met die vakevaluaties kunnen omgaan. Dat leidt tot vijf aanbevelingen die passen binnen de kaders die binnen de Universiteit Leiden van kracht zijn. Het gaat hierbij niet om een fundamenteel andere wijze van vakevaluaties, maar vooral een cultuuromslag hoe we binnen de FGGA omgaan met deze vakevaluaties.

Lees hier het discussiestuk

Lees hier het onderwijsblog van Koen Caminada over vakevaluaties

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.