Universiteit Leiden

nl en

HR

Ontdek je talenten! Doe de test ‘Talenten in Beeld’

23 mei 2023

Ben jij je bewust van je eigen talenten? Als je weet waar je écht goed in bent, kun je beter bepalen welke taken het beste aansluiten op jouw kwaliteiten. Zo kun je onderzoeken waar je je verder in kunt ontwikkelen en voel je je sterker in je werkzaamheden.

Maak eens de test ‘Talenten in Beeld’ en krijg meer inzicht in je talenten: welke je bij jezelf vindt passen, welke je omgeving bij je ziet en welke jou de meeste energie geven. Na het invullen van een vragenlijst kun je je persoonlijke talentenprofiel in kaart brengen.

Doe de test

Op het Career Platform vind je allerlei tools en tips omtrent loopbaanontwikkeling. Leer jezelf beter kennen, zodat je de juiste keuzes kunt maken en met plezier én in balans je werk kunt blijven verrichten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.