Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Pilot AscMe 2.0: verminder werkdruk bij docenten

16 januari 2024

In september is de pilot AscMe FSW gestart. Wij hebben deze pilot bijna afgerond met alle betrokken docenten en zijn tot een groot aantal positieve inzichten gekomen. Met deze nuttige inzichten gaan wij dit platform doorontwikkelen. Het doorontwikkelen gaat van start in semester 2, genaamd pilot 2.0. 

In pilot 2.0 gaan wij de schaal vergroten door meer docenten en meer vakken mee te nemen. Wij nodigen je daarom graag uit om mee te doen aan ''Pilot 2.0 Docentenplatform AscMe’ van het OSC. We zijn dus op zoek naar enthousiaste docenten/vakcoördinatoren die mee willen doen!

Ter ondersteuning van de deelnemers organiseert het OSC in januari (een) bijeenkomst(en) waarvoor je je kunt intekenen, of maken we een individuele afspraak met je. Verder wordt er een digitale handleiding verspreid en zijn er bij het OSC meerdere collega’s getraind om je vragen rondom het gebruik van het platform te helpen. Als deelnemer aan de pilot kost het uitvoeren van de taken minder tijd (evaluatie- en cijferaanlevering), en vragen we je ons feedback op het platform te sturen.

Ben je door de informatie hierboven nieuwsgierig geworden, heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Joyce of Miranda via AscMe@fsw.leidenuniv.nl

We hopen je binnenkort te verwelkomen in pilot 2.0!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.