Universiteit Leiden

nl en

ICT, HR

Handig: voeg de feest- en sluitingsdagen toe aan je Outlook-agenda

29 januari 2024

Op welke dagen valt Pasen ook alweer? En wanneer is de universiteit buiten de normale feestdagen om dit jaar gesloten? Je kunt alle relevante data terugvinden op de pagina Feestdagen en verplichte sluitingsdagen, maar het is nog makkelijker om de dagen toe te voegen aan je kalender in Outlook. Daar is geen handmatigheid voor nodig, want met een paar klikken heb je het al geregeld.

Download dit .ics-bestand, open het en open vervolgens Outlook. Er verschijnt een pop-up met de vraag hoe je het bestand wilt toevoegen aan je agenda. Selecteer de optie 'Importeren'. In één keer staan alle feest- en verplichte sluitingsdagen van 2024 in je agenda. Zo heb je ze voortaan direct bij de hand!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.