Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Zaalbezetting meten KOG en Sterrewacht

31 januari 2024

Vanaf 5 februari (gedurende 3 weken) zullen surveillanten op de begane grond van het Kamerlingh Onnes Gebouw de bezetting van (onderwijs- en werkgroep)zalen meten aan de hand van de reserveringen. Ook op de Oude Sterrewacht zal dit plaatsvinden.

In de B0-gang kan dit via de glazen puien worden bekeken, maar in overige gangen A0, A1 en C0 en op de Oude Sterrewacht zal een surveillant kort de deur moeten openen om te bekijken of de zaal daadwerkelijk bezet is.

Vanuit UFB wordt deze meting jaarlijks gedaan om een optimaal gebruik van de zalen te kunnen maken en te voorkomen dat last-minute aanvragen onterecht afgewezen worden.

Alvast veel dank voor jullie medewerking bij deze controle.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.