Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Uitnodiging interne voordrachten Ammodo Science Award voor Groundbreaking Research

26 mei 2023

De rector is door de Stichting Ammodo genodigd om vier onderzoeksteams te nomineren voor de Ammodo Science Award for Groundbreaking Research - één in elk van vier wetenschapsdomeinen: Biomedical Sciences, Humanities, Natural Sciences en Social Sciences. 

Deze prijs dient ter financiering van nieuwe, -in potentie- baanbrekende onderzoeksvragen die gegenereerd zijn door reeds bestaand onderzoek door het genomineerde team en dat zich binnen het vakgebied wereldwijd in de voorhoede bevindt.

Er zullen deze in ronde vier prijzen worden uitgereikt, één in elk domein: de Awards in de domeinen Social Sciences en Humanities kennen een waarde van elk €800.000, en voor de domeinen Natural Sciences en Biomedical Sciences elk €1.600.000. Het kan overigens zowel gaan om disciplinair, als multi- of interdisciplinair onderzoek; in het laatste geval dient het niettemin te worden voorgedragen binnen één van de vier domeinen. Bij het onderzoek mogen evt. ook internationale onderzoekers/instellingen betrokken zijn zolang er ten minste één Nederlandse kennisinstelling bij betrokken is. 

Deadline: 27 juni 2023, 12.00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.