Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, HR

Laat je onderwijsportfolio beoordelen voor de Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO)

23 oktober 2023

Ben je een senior docent met een staat van dienst op het gebied van het onderwijs? Dan kun je je aanmelden voor de Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO). Dit is een kwalificatie voor docenten die een leidende rol spelen in de ontwikkeling, herziening of vernieuwing van het onderwijs op curriculumniveau, dus overstijgend aan je eigen specifieke vak. Met de SKO erkent de Universiteit Leiden je inzet en kwaliteiten als senior docent.

Informatiebijeenkomst

Op maandag 27 november van 15.15 tot ongeveer 17.00 uur is er een informatiebijeenkomst over het SKO-traject. Deze bijeenkomst is een hybride bijeenkomst, dus je kunt zowel fysiek als online deelnemen. De voertaal van de bijeenkomst is Engels.

De bijeenkomst vindt plaats in het Pieter de la Court gebouw (Wassenaarseweg 52, Faculteit Sociale Wetenschappen), zaal 6C.03.

Meld je aan via sko@bb.leidenuniv.nl en laat daarbij weten of je fysiek of online aanwezig zult zijn.

Meedoen met het SKO-traject

Wil je het SKO-certificaat behalen? Neem dan contact op met Monique Oomes of Marjoleine Vermeulen via sko@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.