Universiteit Leiden

nl en

Toolkit Let’s connect!

De toolkit Let’s connect biedt praktische tools om open communicatie en een veilig werkklimaat te bevorderen. Je leert hoe je effectief contact maakt, je uitspreekt en actief luistert om elkaars belangen te begrijpen. Daarnaast helpen de tools bij het aanpakken van issues, het maken van afspraken en het geven en ontvangen van constructieve feedback. Kortom, vaardigheden die bijdragen aan meer verbinding en succes in gesprekken met je leidinggevende, directe collega’s en collega's van andere teams. Samen bouwen we aan een prettige werkomgeving voor iedereen!

Toolkit Let's connect

Log in met je ULCN-account.

Inloggen

Hoe gebruik je de toolkit?

Je kunt zelfstandig aan de slag met de toolkit en het aangeboden materiaal. Dat kan handig zijn bij de voorbereiding van een gesprek (je GROW-gesprek bijvoorbeeld), bij het bespreken of uitspreken van lastige kwesties of wanneer je effectiever wilt zijn in vergaderingen.

Ben je leidinggevende en wil je advies over welke tools je kunt inzetten voor jouw team? Of heb je behoefte aan begeleiding van gesprekken binnen jouw afdeling? Neem dan contact op met je HR-adviseur

Webinars: meer verdieping en oefenen 

We bieden ook interessante webinars aan over thema’s uit de toolkit. Per thema gaan we de diepte in én je krijgt de mogelijkheid om met andere collega’s te oefenen. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten wanneer deze webinars plaats vinden.

Toolkit let's connect!

Tips?

We bouwen het aanbod van de toolkit graag verder uit. Heb je suggesties voor aanvullende tools voor de thema’s of feedback op de inhoud? Stuur dan een mail naar hrmopleidingen@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.