Universiteit Leiden

nl en

Toolkit Let’s connect!

In de toolkit Let’s connect vind je artikelen, video's, trainingen en gesprekstools om open met elkaar in gesprek te gaan. Je vindt er tips om connectie te maken en actief te luisteren. Je oefent met bespreken van moeilijke kwesties en het maken van afspraken. Je leert feedback geven en reflecteren op je eigen gedrag, zodat je met respect kunt communiceren.

Toolkit Let's connect

Log in met je ULCN-account.

Inloggen

Hoe gebruik je de toolkit?

Je kunt zelfstandig aan de slag met de toolkit en het aangeboden materiaal. Dat kan handig zijn bij de voorbereiding van een gesprek (je ROG bijvoorbeeld) of als je het lastig vindt om een kwestie ter sprake te brengen.

Ben je leidinggevende en wil je advies over welke tools je kunt inzetten voor jouw team, of heb je behoefte aan begeleiding van gesprekken binnen jouw afdeling? Neem dan contact op met je HR-adviseur

Webinars: meer verdieping en oefenen 

De komende maanden organiseert HR interessante webinars over de vijf thema’s uit de toolkit. Per thema gaan we de diepte in én je krijgt de mogelijkheid om met andere collega’s te oefenen. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten!

toolkit let's connect!

Tips?

We bouwen het aanbod van de toolkit graag verder uit. Heb je suggesties voor aanvullende tools voor de vijf thema’s of feedback op de inhoud? Stuur dan een mail naar hrmopleidingen@bb.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.