Universiteit Leiden

nl en

Opleidingen, coaching en loopbaanbegeleiding

De universiteit stimuleert medewerkers hun talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Dit doen we door je te ondersteunen bij je loopbaan en je persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. We proberen er zo voor te zorgen dat je de kans krijgt om je te ontplooien.

Trainingsaanbod

De universiteit biedt een breed scala aan cursussen aan. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden en je persoonlijke effectiviteit. Of speciale trainingen voor promovendi en postdocs

Of misschien wil je je (verder) ontwikkelen als docent. Dat kan door het behalen van de Basis Kwalificatie Onderwijs of Senior Kwalificatie Onderwijs. Wil je het onderwijs op een hoger plan tillen en vernieuwen? Dan is de Teachers’ Academy wellicht wat voor jou.

Leren op het werk doen we door kennis te delen met collega’s en door cursussen te volgen. Dat lijkt misschien lastig nu de meesten van ons thuis werken. HRM Opleidingen biedt daarom ook online trainingen aan. Wil je graag je kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen? Bijvoorbeeld op het gebied van Communiceren, Creatief denken, Focus of Persoonlijk leiderschap? Volg dan via de universiteit een gratis online training van New Heroes. Je vindt ze in het trainingsaanbod onder de werkvorm ‘e-learning’. Je kunt direct met de training starten. Inloggen doe je door je UL mailadres in te vullen onder ‘inloggen’, en vervolgens met je eigen ULCN-account (hiervoor wordt je doorverwezen). 

De innovatieve en interactieve elementen maken online leren niet alleen leuk, maar ook heel praktisch toepasbaar. Van e-learning naar e-doing!

Trainingsaanbod

Ga naar het uitgebreide trainingsaanbod van de universiteit.

Bekijk alle trainingen

Loopbaanbegeleiding

Zoek je een functie die (beter) past bij je persoonlijke ontwikkeling? Of wil je beter omgaan met de uitdagingen van je huidige werk? Met loopbaanbegeleiding kijken wij samen met jou welke mogelijkheden er zijn binnen en buiten de Universiteit Leiden. 

Soms biedt een nieuwe werkplek binnen de universiteit je inspiratie en de mogelijkheid tot groei.

Welke interne vacatures staan er op dit moment open?

Bekijk hier de interne functies

Van werk naar werk

De Universiteit Leiden vindt het belangrijk om medewerkers met een aflopend dienstverband te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Afhankelijk van de duur van je dienstverband en je persoonlijke behoeften zijn er diverse mogelijkheden voor ondersteuning. Van loopbaanadvies tot een workshop solliciteren.

Als je je huidige werk niet langer kunt (blijven) uitoefenen, kijken wij of wij je kunnen herplaatsen. Lees meer over de voorwaarden en hoe zo’n herplaatsing werkt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.