Universiteit Leiden

nl en

Vormgeving en advertenties

De afdeling Strategische Communicatie en Marketing (SCM) en het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB) ondersteunen faculteiten en andere organisatieonderdelen op het gebied van drukwerk en advertenties.

Advies SCM

Medewerkers kunnen bij SCM terecht voor:

  • Advies over de toepassing van de huisstijl in uiteenlopende soorten drukwerk.
  • Advies over de keuze van onder meer vormgevers en fotografen. SCM werkt met vaste freelancers en externe bureaus, die bekend zijn met de universitaire huisstijl. 
  • Advies of begeleiding bij het laten verzorgen van drukwerk zoals brochures, posters, en standmateriaal.

Huisstijl

Voor de herkenbaarheid en éénduidigheid heeft de universiteit een vaste huisstijl die mensen in een oogopslag herkennen. 

Meer informatie hierover vindt u op huisstijl van Universiteit Leiden.

Briefpapier en visitekaartjes

Wilt u visitekaartjes of briefpapier bestellen? Of heeft u een evenement waarvoor u badges nodig heeft in de kleuren van de universiteit? Meer informatie hierover vindt u op drukwerk en sjablonen.

Adverteren

Communicatie & Marketing biedt centres en andere organisatieonderdelen verschillende faciliteiten op het gebied van drukwerk en advertenties in externe media.

De aanvraag van advertentieruimte gaat in samenwerking met Leiden. Ook kunnen we advies geven over de plaatsing, de kanalen en de planning van de advertenties of het mediastrategie.

Tarieven

Leiden heeft met de Rijksvoorlichtingsdienst tariefafspraken gemaakt voor het plaatsen van advertenties in diverse media. Deze tarieven zijn aanzienlijk lager dan de standaard tarieven. Het aanleveren in Leiden moet tenminste 3 weken voor plaatsing geschieden.
 

Voor meer informatie over grootte, plaatsing, aanlevering teksten neem contact op met de afdeling via communicatie@fgga.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.