Universiteit Leiden

nl en

Zaal reserveren

U kunt binnen de universiteit zalen reserveren voor onderwijs en niet-regulier onderwijs, maar ook voor evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Vergaderzalen voor medewerkers reserveert u bij sommige faculteiten via Outlook, andere zalen kunt u alleen per papieren formulier reserveren.

Zaal reserveren via Outlook

Heeft u een afspraak met een kleine groep (2-12 personen)? Dan kunt u vaak een zaal reserveren in uw digitale agenda van Outlook (bekijk het stappenplan). Meestal moet uw reservering worden goedgekeurd door het Servicepunt van het gebouw.

Zaal reserveren via papieren formulier

Organiseert u een evenement? Geeft u een (gast)college? Of heeft u een vergadering met een grotere groep? Dan vraagt u een zaal aan via een papieren formulier. U levert dat formulier in bij de Servicedesk van het gebouw. Dit geldt ook voor mensen van buiten de universiteit die een aanvraag doen.

Hieronder vindt u de formulieren van de locaties. Print ze uit en bekijk waar u de Servicedesks van de gebouwen vindt.

Zaalreservering bekijken

Wilt u weten waar een college wordt gegeven of wilt u uw reservering online bekijken? Dat doet u in het zalenreserveringssyteem (ZRS).

Bekijk uw zaalreservering

Zalenreservering

Boeking onderwijsactiviteiten

Onderwijsactiviteiten moeten worden geboekt via het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB). Voor het boeken van onderwijsactiviteiten zijn er binnen elke opleiding bevoegde boekingsaanvragers* (zie document rechts) aangewezen die de boekingsaanvraag bij het UFB verzorgen. Daarbij dient rekening te worden gehouden met onderstaande collegetijden:  

Roosterblokken

(1)

09.00 – 09.45

(2)

10.00 – 10.45

(3)

11.00 – 11.45

(4)

12.00 – 12.45

(Pauze)

12:45 – 13.30

(5)

13.30 – 14.15

(6)

14.30 – 15.15

(7)

15.30 – 16.15

(8)

16.30 – 17.15

Boeking niet-onderwijs activiteiten

Het boeken van een niet-onderwijs activiteit kan met een mail naar de service-desk (servicedesk@science.leidenuniv.nl) of via Planon.

Lever bij de aanvraag bij de service desk de volgende gegevens aan:

  • Duidelijke beknopte omschrijving activiteit
  • Tijd en datum
  • Minimale capaciteit zaal
  • Benodigde faciliteiten zaal

Registratie onderwijs non-reguliere locaties

Het komt voor dat er voor onderwijs wordt uitgeweken naar locaties buiten de zalen die in het reserveringssysteem beschikbaar zijn. Het is van belang om deze boekingen te laten registeren in ZRS zodat de activiteiten zichtbaar worden in de roosters en het administratief systeem.

Geef deze boekingen door aan de bevoegde boekingsaanvrager van uw opleiding. Geef daarbij duidelijk aan dat er al locaties zijn geboekt en het enkel gaat om de registratie binnen het zalenreserveringssysteem.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.